Välbesökt Toyotakväll

28/11, 2017 kl. 22:00

Tisdagen den 28 november bjöd Toyota i Gävle in sina Yarisägare på en exklusiv trivselkväll. Det bjöds på asiatisk buffé samt musik- och filmsnack med Radio Nattsudd-gänget i form av Svante Grundberg tillsammans med musikprofilerna Micke Finell, Ingemar Dunker samt Roffe Bergh som gästade och minglade med gästerna.

Försäljningsansvarige Anders Konnskog hade utlovat ett unikt tillfälle att göra en riktigt bra affär för den som köpte en ny Toyota just den här kvällen och visst verkade ett flertal tidigare Yarisägare ha bytt upp sig då ett antal ”Såld-skyltar” fick dammas av och några bilar fick nya ägare under kvällen.

– Ett kul och trevligt sätt för oss att få återknyta bekantskapen med flera av våra kunder och få bjuda till lite extra, summerade Anders efter ännu en lyckad temakväll.

Om nya Toyota Yaris
Standard på Yaris är aktiva säkerhetslösningar hjälper dig att känna dig trygg även under utmanande körförhållanden som:
Automatiskt helljus
Krockskyddssystem
Körfilsvarnare
Vägskyltsigenkänning

Nya Yaris rymmer storbilssäkerhet i en kompakt kaross, med Toyota Safety Sense som standard på samtliga versioner. Var du än kör och vad som än kommer i din väg kan du lita på att din Yaris är beredd.

Nydesignade instrument som ger kontroll
Som förare vill man ha full kontroll bakom ratten. Och i Yaris råder ingen tvekan om vem som bestämmer. Bland de nydesignade instrumenten finns en 4,2-tums multiinformationsdisplay i färg som ger tydlig översikt över viktiga färddata. Med de rattmonterade kontrollerna och Toyota Touch 2-systemet tar du kontrollen över musik, telefonsamtal med mera under färden — med bara fingertopparna.

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Gestrike Media AB

Gestrike Media AB

Medlem sedan 2007-05-04

Gestrike Media AB är en media- och nyhetsbyrå. Vår affärsidé är att hjälpa våra uppdragsgivare att kommunicera med företag, beslutsfattare och ko... Läs mer

Publicera

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng