Den nya appen för IFK Värnamo innehåller allt från aktuell laguppställning och spelprogram till ett system för biljettköp där supportern med bara några få klick kan köpa sin biljett och sedan visa upp mottagen biljett i samma app för enkel inpassering.
– Anledningen att vi ville satsa på en mobilapplikation var för att ge våra samarbetspartners och fans den service som vi anser att de är berättigade till, säger Göran Johansson, marknadschef på IFK Värnamo. Vi ville ge dem lite mer genom att via appen enkelt kunna köpa biljetter, få den aktuella laguppställningen före matchstart, följa oss live, se alla nyheter, tabeller och spelprogram samt ge kul och intressant läsning om A-lagskillarna.

Den helintegrerade lösningen med biljettköp direkt i appen där även slutbiljetten mottages och visas upp i samma app är idag unik.
– Supportern behöver endast visa upp biljetten i appen vid inpassering och systemet registrerar insläppet med en lättanvänd streckodsläsare, berättar Anders Åslund, försäljningschef på Actor. Många andra gör så att biljetterna skickas till appen Passbook men då behövs ju ytterligare en app och det blir krångligare för supportern. Vår gemensamma lösning med Billboo är den enklast möjliga för såväl klubbarna som dess supportrar!

Samarbetet mellan Billboo och Actor med Webbiljett har pågått sedan i höstas. Syftet är att öka servicegraden genom en helhetslösning som även skapar nya intäktsmöjligheter.

För mer information kontakta:

Anders Åslund
026-65 69 01
anders@actor.se
http://www.actor.se

David Broberg
0734-165266
david@billboo.com
http://www.billboo.com

_________

Om Actor
Actor är ett Gävlebaserat företag som är en ledande leverantör av arenasystem för hantering av biljetter, inpassering, säljstöd samt kommunikation och analys. Actors biljettsystem finns levererat till hundratals badanläggningar, sportarenor, kulturarenor, besöksparker och multiarenor. Företaget är verksamt i Sverige, Norge och Danmark.

Om Billboo
Billboo är marknadsledande i Sverige vad gäller mobilapplikationer för idrottsklubbar och idrottsförbund. Affärsidén är att erbjuda mobila matchprogram och andra mobila lösningar som stärker klubbkänslan, förhöjer matchupplevelsen och knyter publik och supportrar närmare klubben.