I ungefär ett år har Centurion arena funnits. En bana för paintball vid Måsberget i Gävle. På Centurion arena kan man antingen spela paintball själv med egen utrustning eller boka spel till grupper. Det som gör Centurion arena lite speciell är att banan är byggd för speedball. Speedball är det format man tävlar i inom paintball. Planen är av nyklippt gräs och hindren är uppställda symmetriskt. Banans utformning gör att adrenalin och spänning är på topp.
I juni 2011 utökar vi verksamheten med en bana till. Den nya banan kommer att vara en skogsbana på 4000 m2 och den kommer att heta Centurion arena II. Den banan ligger i Järvsta, några kilometer från Gävle city, och kommer att vara lika väl utrustad som den första banan på Måsberget.
Anledningen till att vi bygger ut är att det har visat sig finnas ett stort intresse för paintball i skog bland kunder på vår första bana. Alla människor är olika, vissa gillar speedball, och vissa gillar att spela i skog. Det var även i skogen som de första banorna tog form i början av 80-talet.
Vi som bygger Centurion arena II kommer att göra allt för att den ska bli så rolig som möjligt att spela på. Med 19 års erfarenhet av paintball i olika former så tror vi på en lyckad bana.
Välkomna sommaren 2011 till Centurion arena II.

http://www.centurionarena.com

http://www.youtube.com/watch?v=0hCUPIeG5yo

/David Norrman