– Jag hoppas att fler ska hitta hit för en god lunch i avspänd miljö, säger Marie Berg. Vi bygger också ut konferensdelen en trappa upp så att vi kan erbjuda fler möjligheter till en konferens i mysig miljö.
Många som går Hälsans Stig stannar också till för en fikapaus eller lunch.
– Vi erbjuder också specialpris för pensionärer efter klockan 13, säger Marie Berg. Priset för pensionärer är 85 kronor och ordinarie pris är 99 kronor.
Det blir också temadagar som när Stora Vall överraskade med Rocka Sockornas dag där alla gäster med olika strumpor fick 50 procents rabatt eller Mazarinens Dag när alla lunchgäster bjöds på mazarin till kaffet.
– Håll ögonen öppna på vår hemsida så kan du överraska både dig själv och dina kompisar med en trevlig lunch, säger Marie Berg.
Den 29 mars är det Skärtorsdag och då dukas dagens lunch upp med Påsktema.

Historia: Det nuvarande huset byggdes 1859, som då var en lantbruksskola och drevs till 1889. 1909 tog Hälsinge Regemente över Stora Vall i samband med att man flyttade in i de nybyggda kasernerna. Den förste översten på Stora Vall hette Carl Alexander Fock och hans dotter blev en världskändis när hon gifte sig med Herman Göring 1922.
10 överstar bodde på Stora Vall och den siste flyttade ut 1965. Huset togs över av studentkåren 1998 och byggdes sedan efter några år om till värdshus och konferensanläggning.