Plastic Omnium samarbetar med Miljöposten

5/3, 2012 kl. 13:56

Plastic Omnium som är en av Europas ledande leverantörer av produkter och lösningar för renhållning, sophantering och källsortering väljer nu att samarbeta med Miljöposten. I och med detta når man nu ett par tusen miljömedveta beslutsfattare varje vecka genom Miljöpostens veckobrev samt att de blir exponerade på deras hemsida.

Plastic Omniums kunder är främst kommuner, renhållningsbolag och entreprenörer, både privata som kommunala. Förutom att leverera själva renhållningsprodukterna tillhandahåller de även lösningar för identifiering, service och underhåll.
Plastic Omnium AB är ett helägt dotterbolag till franska Plastic Omnium Environment SA, Europaledande företag inom området, och ansvarar för koncernens marknader i Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island). I gruppen ingår sedan oktober 2007 även SULO Umwelttechnic, vilket gör Plastic Omnium till Europas ledande tillverkare av avfallsbehållare i plast med en årlig tillverkningskapacitet på mer än 5 miljoner behållare.

Miljöposten produceras och ges ut av Michael Rosén och Björn Lindeberg vid Cityradion Media Production. Med bland annat den redaktionella erfarenheten fick Cityradion uppdraget att under åren 2007 till och med 2011 producera avfallsforum åt Avfallshanteringssystem AB. Under dessa år har de lärt sig mycket inom området och inser vikten och behovet av mediabevakning och information inom området för miljö, avfall, återvinning med mera.


För mer information se:
http://www.plasticomnium.se
http://www.miljoposten.se

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Plastic Omnium AB

Plastic Omnium AB

Medlem sedan 2010-06-18

Plastic Omnium AB säljer produkter, lösningar och system för sop- och avfallshantering, källsortering och återvinning främst till kommuner, renhå... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng