Om man åker in den lilla grusvägen vid Måsbergets idrottsanläggning och fortsätter förbi Triton event och vidare fram till vägens slut vid RC banan - då kommer man till Centurion arena. Det är en bana för paintball och tidigare tillhörde den Gefle paintball förening. Centurion arena utformades en gång i tiden av tävlingsspelare för tävlingsspelare och det märker man eftersom den inte påminner om gammaldags paintball i skogen alls. Banan har gräsplan med fasta hinder och den är ganska öppen. Precis så som en tävlingsbana ska vara. Spänningen och adrenalinet är kvar.

Den 1/1-2011 startar vi med uthyrning av paintball på Centurion arena. Paintball är optimalt roligt om man till exempel har en svensexa, möhippa, eller helt enkelt vill göra något kul med kompisgänget. Även många företag bokar paintball.

Vi kommer att stå för uthyrning av paintball alla årstider även kvällar och helger. Kostnaden för att boka paintball är 300:-/person och då krävs det att man är en grupp med minst åtta deltagare. I priset ingår 200 färgbollar, lån av kläder och utrustning. En instruktör följer även med varje grupp. Varje grupp spelar ungefär två timmar.

Det finns även möjlighet att grilla efter ett spel och det kan vara trivsamt framförallt om det gäller vinterspel

För mer information om paintball och uthyrning:

http://www.centurionarena.com