Idag finns det en mängd olika varianter av namnlappar att välja på. Dels sådana du kan ha i barnets kläder, dels sådana som passar bra att sätta på leksaker, skolmaterial med mera. Just att ha lappar med namn i kläderna är bra. Det kan bli allt för dyrt att försöka ersätta plagg som bara försvinner.

Genom att sätta in lapp med barnets namn i alla kläder, både ytterkläder och de vanliga, så är chansen större att de kommer tillbaka till rätt ägare. Särskilt om flera barn har samma eller liknande kläder.

Märk upp alla barnets ägodelar

Även om namnlappar för kläder är det allra vanligaste så kan det vara smart att även märka upp alla andra saker som ditt barn har. Särskilt de saker som är med till dagis eller skolan. Man brukar säga att i genomsnitt så tappar varje barn bort 9 saker per läsår. Men genom att namna sakerna så har de chansen att hittas igen.

Du kan sätta namnlapp i ryggsäcken, på leksakerna, på matlådor, skolböcker med mera. Du kan även sätta dem på dina egna saker du har med till ditt jobb, eller till gymmet, så att du får ha dem i fred.

Hitta fina namnlappar

Ett bra ställe som erbjuder fina namnlappar till bra pris det är byhappyme. Hos dem kan du hitta en massa olika paket med namnlappar. Bland annat har de:

  • klassiska namnlappar
  • namnlappar för kläder
  • blandpaket för dagis/förskola
  • namnlappar för skolan

Namnlapparna de erbjuder, de är självhäftande samt att de är även av mycket hög kvalitet. Dessutom är de mycket enkla att sätta på. Deras namnlappar går även att tvätta, både i diskmaskin och i tvättmaskinen, i alla fall om du har satt på dem på korrekt sätt.