Den första Gluggen etablerade sig på söder, Brunnsgatan 44 intill Vallbacksskolan, för snart två år sedan. Det blev en riktig succé och kollegorna Johan Björklund och David Lundgren öppnade i höstas även en filial vid GDG-macken på Nortull i Gävle.

– Responsen har varit långt över förväntan, berättar Johan. Därför känns det rätt att även öppna upp Gluggen på Söder dagtid lördagar.

Affärsidén är att leverera en prisvärd låda med varm nylagad husmanskost på 30 sekunder om det inte är någon kö.
– Ja, på så sätt så är det verkligen fast-food, fast en svensk variant, förklarar Johan. Fast med mer näring för mindre pengar. Nu erbjuder vi även ett vegetariskt alternativ, dessutom är 99 % av menyn laktosfri!

Från den 6 februari håller Gluggen på Söder öppet lördagar kl. 11.00-14.00.
På bägge Gluggarna serveras varje vardag tre olika varmrätter samt pepparlaxsallad, kyckingsallad & fetaostsallad med flera dressingar att välja på från endast 55:- med ”Gluggenkortet”.

"De kostar lite mindre - men smakar desto mer!" är Gluggens motto.

För mer information se:
http://www.husmansgluggen.se