– Det har varit ett otroligt intresse kring våra ny produkter och tjänster, säger Niclas Wahlgren, vd på Koneo Gävle som varit på plats alla dagar.
Koneo Gävle är Konica Minolta´s största återförsäljare i Sverige vad det gäller det grafiska sortimentet och de har visat Production Printing-lösningar för grafiska branschen och EDP-företag i mässans största monter.

– Vi presenterar vårt marknadsledande erbjudande inom Office med intressanta mjukvarulösningar samt OPS och ECM-lösningar. Vi visar en virtuell arbetsplats riktad till företag och organisationer som vill arbeta kunna mobilt på ett smidigt och säkert och använda molnets fulla potential – och därmed öka effektiviteten. Även för riktigt tunga applikationer som 3D-CAD och andra grafiktunga tillämpningar erbjuder vi en komplett lösning för virtuella arbetsplatser, vilket vi också visar på mässan. Kopplat till detta har vi aktiviteter i montern för besökarna.

– Jag kommer att utmana internationella trendspanare som ifrågasätter den tryckta kommunikationen, ge exempel på bra kommunikation med Tryck i och inte minst berätta hur man blir framgångsrik inom grafisk produktion idag och i framtiden. Värdefull information för dig som är verksam i den grafiska branschen, säger Roy Spennare, affärsområdeschef för Production Printing.

För mer information se:
http://agi.se/2015/02/03/sign-print-konica-minolta-med-allting-nytt


Om Koneo:
Koneo är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta Dokument och IT-lösningar för små och medelstora företag och organisationer. Koneos affärsidé är att utveckla, bygga och underhålla IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar. Vår vision är att stärka vår position på den lokala marknaden.

För mer information kontakta
Per Åkerlind
platschef
per.akerlind@koneo.se
026-600481
per.akerlind@koneo.se.
http://www.koneo.se/koneoorter/gavlekoneo.4.cd1771b11927f1f0c680008235.html