Bostadsrättsföreningen SilverTornet planerar just nu för byggstart för ett 16 våningar och 48 meter högt bostadshus. Bokstavligen på toppen planeras också en stor takterras med jacuzzi, bastu, gym, gemensamhetsytor, grill, utomhuskök och milsvid utsikt över Gävle!
SilverTornet med sina 62 lägenheter blir en byggnad utöver det vanliga, både exteriört och interiört. Precis som namnet antyder blir det ett hus med en unik och nyskapande arkitektur där spännande fasadmaterial och färger möts - kombinerat med bra och moderna planlösningar och hela 2,65 m i rumshöjd!
Svensk Fastighetsförmedling kommer att sälja lägenheterna och det är Jonas Östblom och Karolina Nilsson som ansvarar för det.
– Vi räknar med byggstart 2016 och inflyttning sommaren 2018, säger Jonas Östblom. SilverTornet blir verkligen ett välkommet tillskott till bostadsmarknaden i Gävle!
De som flyttar in i brf SilverTornet får nära till det mesta som affärer, Söders härliga utbud av restauranger och uteserveringar, caféer, Stadsbiblioteket, Länsmuseum, apotek, gym, skolor, Gavleån och havet, stadsbadet i Boulognerskogen och dessutom bara några minuter från Gävle Central med tåg- och bussförbindelser!
Miljö och långsiktig hållbarhet står i fokus genom hela processen och huset kommer att ha en mycket låg energiförbrukning. Boende i Brf SilverTornet kommer också att ha tillgång till en bilpool i anslutning till huset! Alla lägenheter är utformade för ett framtids¬boende även när det gäller IT, säkerhet och material¬val.
Det blir stora balkonger, terrasser och uteplatser som vetter mot den fina innergården i syd- och sydvästläge, dessutom med möjlighet till odlingslotter. Dessutom bekvämt för besökare med övernattningslägenhet i huset. För de boende blir det garage och förråd i källaren samt parkeringsplatser intill huset.

Mer information, intresseanmälan, försäljning
Svensk Fastighetsförmedling 026-10 52 80
Jonas Östblom 070-601 94 34 ● jonas.gavle@svenskfast.se
Karolina Nilsson 070-462 33 11 ● karolina.gavle@svenskfast.se
http://www.brfsilvertornet.se

Fakta om projektet
Lägenheter:
1 RoK 1 st
2 RoK 26 st
3 RoK 35 st
Totalt 62 st
Övrigt
Antal våningar: 16 st
Läge: hörnet av Muréngatan och Textilgatan
Säljstart/Intresseanmälan: Oktober 2015
Prel. byggstart: Hösten 2016
Prel. Inflyttning: Sommaren 2018
Priser från: 1 195 000 kr

Brf SilverTornet
Svensk Fastighetsförmedling
Nygatan 29, 801 35 Gävle
026-10 52 80
http://www.svenskfast.se/hitta-maklare/gavle
(logga Svensk Fastighetsförmedling