Klubbdirektör Eva von Schéele-Frid hälsade alla välkomna och inledde med att berättade om det högtryck som råder med den annalkande hemmapremiären samt om premiären på Gavlevallen på Sätraåsen som sker den 20 maj.
– Det är glädjande att konstatera att intresset är stort från såväl er partners som från supportrar och publik, sade Eva innan laget presenterades och några av profilerna fick berätta om sina förhoppningar inför säsongen.

Alla inklusive tränaren Roger Sandberg var försiktiggt optimistiska och såg verkligen fram emot säsongen. Att intresset är rekordstort inför den här säsongen gick inte att ta miste på då lokalen till fullo var fylld av sponsorer som naturligtvis ser fram emot en ny säsong på ny arena.
Efter presentationen bjöds det på en plockbuffé där hela laget och ledningen minglade och pratade fotboll med gästerna.

– Sedan årsskiftet har vi 3 nya medarbetare. Marcus Bengtsson som sedan flera år tillbaka tränat tipselit pojk är numera heltidsanställd och även ansvarig för vår talangutveckling. I mitten av januari började Pernilla Olsson hos oss. Hon stärker upp på marknadsavdelningen. Denna vecka hälsade vi även Adam Naenfeldt välkommen. Adam är ekonom och kommer såväl ta hand om vår ekonomi men kommer även finnas som kundstöd för att vi ytterligare ska öka servicen till Er partners, hälsar Eva.

För mer information kontakta
Eva von Schéele-Frid
Gefle IF Fotboll
Telefon 026- 66 52 48 Mobil 0709-16 22 84
Postadress 857, 801 31 GÄVLE
eva @ gefleif.se
http://www.gefleiffotboll.se