En av de nöjda kunderna är BRF Järnstämpeln 5 i Bromma som nyligen fick sitt miljöhus levererat.
– Jag blev förvånad att i processen att få ett miljöhus så var det pappersarbetet som tog längst tid, säger Pär Hagström från BRF Järnstämpeln 5 i Bromma.

Det var år 2007 som Plastic Omnium började att leverera mått- och designbeställda miljöhus med fördelarna av prefabricerat. Med en självbärande ram i alla hus så lyfts de till sin placering och man undviker långa byggtider på plats. Detta innebär även att husen enkelt kan flyttas vid behov.

Genom att miljöhusen kan beställas efter egen design och med mått som passar befintliga bygglov så fick Plastic Omnium leverera 14 hus till Lidingö. De husen var designade av Bengt Persson på Arkoplan.

Sedan starten har Plastic Omnium levererat 60 hus som varit mellan 2,5-9 meter långa.
– Miljöhusen har varit precis så kundanpassade som vi tänkte när vi startade år 2007, säger Pär Ramberg från Plastic Omnium. De passar lika bra för skolor, bostadshus och köpcentrum som vill ha sortering och återvinning. Eller för de som bara vill ha ett låsbart lättstädat, brand- och råttskydddat utrymme.

För mer information kontakta:
Richard Pålsson
E-post: r.palsson@plasticomnium.se
Tel. 070-372 73 40

______

Fakta:
Plastic Omnium säljer produkter och lösningar för renhållning, sophantering och källsortering främst till kommuner, renhållningsbolag och -entreprenörer, såväl privata som kommunala. Plastic Omnium tillhandahåller även lösningar för Identifiering, Service och Underhåll.

Plastic Omnium AB är ett helägt dotterbolag till franska Plastic Omnium Environment SA, Europaledande företag inom området, och ansvarar för koncernens marknader i Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island). I gruppen ingår sedan oktober 2007 även SULO Umwelttechnic, vilket gör Plastic Omnium till Europas ledande tillverkare av avfallsbehållare i plast med en årlig tillverkningskapacitet på mer än 5 miljoner behållare.

För mer information se:
http://www.plasticomnium.se