Starkwebbdesign har ett kampanjerbjudande där du får köpa en hemsida för endast 199:-/mån. Ett konkurrenskraftigt pris för en hemsida kodad från grunden med ett mål att dominera sökmotorerna.

Vad är sökmotoroptimering?
Det innebär att jobba med att få en webbsajt att synas högt upp i sökresultaten på ett eller flera utvalda sökord. Syftet med att hamna högre upp i sökresultat är att det innebär fler användare som klickar på just din webbsajt. Detta ger mer relevant trafik till din webbsajt som i sin tur innebär större intäktsmöjligheter. När man valt ut de sökord som är mest relevanta för ens produkter eller tjänster består arbetet med sökmotoroptimering huvudsakligen av två saker.

On Page-arbete
Denna del innefattar all sökmotoroptimering som rör själva webbsajten och dess struktur och innehåll. Det kan vara allt från att webbsidor har korrekta och relevanta sidtitlar till att sökmotorerna hittar webbsajtens alla sidor på ett effektivt sätt.

Inlänkar
Inlänkar är andra webbsajter som länkar till din webbsajt. Dessa inlänkar är en väldigt viktig beståndsdel i hur sökmotorer rankar din webbsajt. Ju fler och ju starkare inlänkar en webbsajt har ju högre syns webbsajten i sökresultaten.

Alla hemsidor hos Starkwebbdesign är optimerade vilket gör att du kan ligga steget före dina konkurrenter.

Få en stilren och snygg hemsida till priset av 199:-

Välkommen till http://www.starkwebbdesign.se