Keyflow är en ny svensk digital tjänst som nu lanseras på bred front internationellt. Målsättningen är att digitalisera nattklubbsvärlden och Slick City i Gävle har varit tidiga att ta till sig den nya tjänsten.
– Det här är en kanontjänst som våra gäster redan har stor nytta av, berättar ägaren Jonas Levin. Redan första helgen vi hade anslutit oss så hade mer än 100 personer löst sin entré i appen och slapp köa för att lösa entrén i kassan.

Tjänsten bygger på att den nya generationen av nattklubbsbesökare inte är villiga av att köa i regn och kyla utan att veta om de ens kommer in över huvud taget. De är beredda att betala, men vill ha en bra och smidig upplevelse. Appen låter dessutom användarna söka upp nattklubbar i olika städer som är anslutna och få information om varje klubb och kan sedan välja att till exempel skriva upp sig på gästlistan eller boka drinkbord där det är möjligt.
– Det skall bli spännande att se vilka fler funktioner som kommer i den här tjänsten, menar Jonas, men det erbjuder naturligtvis massor av möjligheter som blir till både stor nytta för våra kunder och även personal.

För mer information se:
http://www.slickcity.se
https://www.keyflow.com