Bröderna Norling i Hofors AB
Vår vision på Bröderna Norling i Hofors AB är att erbjuda kunden en snabb och personlig service samt ett utförligt hantverk. Hos oss finner du det mesta inom takläggning såsom takplåt, plåtdetaljer och produkter inom takavvattning. Vi är ett familjeägt företag med 6 stycken anställda och har sätet i Hofors sedan år 1949. Vi har en egen verkstad där vi tillverkar plåtdetaljer med kundanpassade mått.

E-butik
Vi arbetar ständigt med att förbättra och att utveckla verksamheten. För drygt 2 år sedan beslutade vi oss för att bygga en E-handel. Den 1 januari 2011 öppnade vi vår e-handel som fick namnet Plåtgrossisten. Plåtgrossisten.se välkomnar både privatpersoner och företag att handla. Med en E-butik kan vi ha öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Med en lätttillgänglig och användarvänlig e-butik kan du som kund i lugn och ro, oavsett dag och tid på dygnet, beställa takplåt och plåtdetaljer av oss. Tack vare Plåtgrossisten.se gör vi det också möjligt för kunder i hela Sverige att ta del av våra förmånliga priser och erbjudanden. Du väljer själv om du ska hämta direkt från vårat lager i Hofors eller få det hemlevererat.
Vi tillhandahåller ett stort lager med målet att ha sån kort leveranstid som möjligt. Finns produkten du beställer i lager så har vi idag en leveranstid på 1-3 helgfria vardagar alternativt att du själv kommer och handlar direkt ur vårt lager i Hofors.

Snabbt och enkelt
Med tydliga bilder och utförliga beskrivningar kan du snabbt och enkelt beställa det du behöver hemifrån. Du kan specialbeställa takplåt och plåtdetaljer genom att ange egna mått så tillverkar vi de. På plåtgrossisten.se betalar du tryggt via faktura eller direktbetalning på internet.

Över 60 års erfarenhet
Det är viktigt med ett tätt tak! Ditt tak ska stå emot all väder och vind ¬- tung snö, regn, sol och hårda vindar. Om taket läcker in vatten riskerar du stora skador på huset som även kan påverka din familjs hälsa. För att undvika eventuella skador och oväntade höga kostnader så är det därför viktigt att med jämna mellanrum se över taket och reparera eventuella skador! Varje år bör du syna taket från marken och säkerställa att taket är i gott skick samt att beslagen sitter där de ska. Har garantitiden gått ut bör du kliva upp på taket och besiktiga taket varje år.
När du anlitar oss för att göra åtgärder eller byta ut taket kan du känna dig trygg och säker! Vi har den korrekta kompetensen och erfarenheten när det gäller takläggning och tillverkning av plåtdetaljer. Med över 60 års erfarenhet inom branschen ger vi dig en snabb service och ett noggrant hantverk.

Nöjda kunder
Många kunder runtom i Sveriga har redan hittat Plåtgrossisten.se och försäljningen ökar ständigt i vår e-butik. Vi har många goda referenser och återkommande kunder. Gör som hundratals andra kunder - beställ från Plåtgrossisten.se!
Vid produktfrågor, beställningar eller övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss! Svar på frågor får du genom att besöka vårt kontor i Hofors, ringa eller maila! Du hittar oss också på Facebook ”Plåtgrossisten”, som medlem i gruppen håller du dig uppdaterad kring våra kampanjer, erbjudanden och nyheter.

Kontaktinformation
E-butik: http://www.plåtgrossisten.se
Hemsida: http://www.brodernanorling.se
E-post: br.norling@telia.com
Tel: 0290 242 69
Besöksadress: Hästskovägen 2, 813 33, Hofors
Öppettider: Mån-Fre 07-16