Om Gestrike Magasinet

Varje månad

Gestrike Magasinet innehåller information och erbjudanden från företag och är den största annonstidningen i Gävleborgs län med en upplaga på 50.000 exemplar. Magasinet delas ut gratis till alla hushåll i Gävle kommun inklusive Norrsundet, Hamrånge och Hedesunda samt till alla kontor i hela Gästrikland och Norduppland månadsvis i anslutning till löningsdagen. Se utgivningsdatum och manusstopp under "Annonsera". Det stora sommarnumret som delas ut i anslutning till midsommar inför semestern  har en upplagan 85.000 exemplar och Magasinet delas då ut till alla hushåll i hela Gästrikland liksom till kontor enligt ovan.

Flera kanaler

Förutom att Magasinet delas ut gratis till alla hushåll så kan man läsa tidningen i sin helhet som e-tidning liksom att artiklar, evenemang, erbjudanden och videos är kategoriserade och sökbara här på www.gestrikemagasinet.se.

Det mesta av det bästa i vår region

Innehållet är i huvudsak användargenererat då läsarna själva publicerar sitt material direkt på Gestrike Magasinets hemsida. Målsättningen att publicera "Det mesta av det bästa" från vår region, i mån av utrymme och läsvärde, som redaktionellt material i det tryckta magasinet. Övrigt material kommer i huvudsak från presstjänsten SvenskPress.se.

Annonsörer

Våra annonsörer riktar sig följdaktligen till målgruppen alla invånare genom distribution till alla hushåll liksom kostnadseffekiva banners på hemsidan. Annonspriserna är mycket fördelaktiga med tanke på magasinets stora upplaga, höga uppmärksamhetsvärde och långa livslängd. Med samarbetsavtal erhåller ni dessutom maximal rabatt. Ni kan välja mellan "Dubbel", "Trippel" samarbete på årsbasis.

Kategorier och teman

Magasinet är indelat i kategorierna: Turism, Kultur & Fritid, Nöje, Hälsa, Handel, Hem & Bostad, Motor och Samhälle. Se t.ex "Motor" här.

Kontakt

Kontakta oss direkt på telefon 026-126 126 eller någon av våra representanter under "Kontakta oss" för mer information om ett konstruktivt och kostnadseffektivt kommunikationssamarbete.

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng