Ransjögården ligger centralt placerat intill Ljusnans strand mellan Sveg och Hede med närhet till både Lofsdalen, Vemdalen och Funäsdalen.

De har under sommaren rustat upp gården och investerat så att sällskap i form av företag och kompisgäng kan välja mellan ett antal olika rekreationsformer när de vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga.
– Vi erbjuder bland annat skotersafari, bastu, badtunna, isvak, fiske och mysigt boende, berättar Benny. Maten är också en viktig del av helhetsupplevelsen här på Ransjögården. Vi undviker i största möjliga mån halvfabrikat utan erbjuder rejäl, hemlagad ren- alternativt älgskavsgryta. Vi lyfter fram smakerna med hjälp av lokalt producerade råvaror och en genuin mattradition från Härjedalen. Då Nit är en grym kock kan vi som extra krydda i totalupplevelsen även servera hemlagade thailändska specialitéer.

Inom kort har de även premiär för Ransjögårdens eget rökeri där gästerna kan tillaga fisk och vilt. De får rökutbildning och tillaga en välsmakande måltid av den egna fångsten.

För mer information se http://www.ransjogarden.se