Det danska författarparet Anni & Carsten Sennov skriver, arbetar och lever tillsammans som ett spiritmates-par. Tillsammans har de skrivit mer än 30-talet böcker som översatts på ett flertal (danska, norska, svenska, finska, estniska, ryska, tjeckiska, franska, engelska) språk och senast japanska.

Den 8 december kommer de till Gävle och den mycket fina anläggningen på övervåningen på centralstationen i Gävle, nämligen Gävle Centralkonferens för att där presentera de sex böcker som släpps samtidigt till den Svenska marknaden.

Tillsammans skriver paret Anni & Carsten Sennov och ger ut böcker i förlaget Good Adventures Publishing samt driver coachning- och konsultfirman SennovPartners, där hon vägleder klienter i personlig utveckling, energier och medvetande.

Vad händer under eventet?

Anni & Carsten Sennov föreläser och presenterar bokserien Energy Self-Defense.
Tid ca. 45 minuter

En presentation om SPIRIT MATES, Andedualer och om boken kommer hållas av författarna.
Tid ca. 30 minuter

Ett av paren som varit delaktiga och skrivit om sin kärlekshistoria kommer även de att berätta om sig själva och sina upplevelser.
Tid ca. 30 minuter

Vi kommer hålla till på Gävle Centralkonferens som är en vacker våning ovanpå Centralstationen i Gävle. Du tar dig med andra ord enkelt hit via tåg eller buss. Kommer du med bil finns det i närheten bra parkeringsmöjligheter.

Det bjuds på glögg [alkoholfri] samt pepparkakor.
Café-delen kommer vara öppen under Release-partyt där det finns möjlighet att köpa dryck samt enklare förtäring.

Vill du också vara med och delta denna unika dag?

Se uppgifter i Gästrikemagasinets kalender för bokningsuppgifter.

Följ gärna Anni Sennov - Author Profile på FaceBook för uppdateringar.