– En av anledningarna till att vi hoppat med i effect+ är givetvis för att knyta nya kontakter, en annan starkt bidragande orsak är den lättsamma och härliga energin vi upplevt när vi varit på events anordnade av effect plus + säger ansvarige Christer Talsi.

FÖRETAGSTELEFONI
Vilken är den billigaste och bästa telefonväxeln i världen?
Den som ser till att du kan ringa några extra samtal varje dag.
Kan den dessutom på ett intelligent sätt hantera inkommande trafik, så att ni löser fler problem utan att skicka kunden vidare en enda gång är den ännu bättre!
Även om vissa telefonväxlar är mer självgående än andra behöver den fortfarande lite näring och kärlek från oss människor. Framförallt behöver vi uppfostra den på rätt sätt (programmera på nerdspråk) för att den ska vara en tillgång långt upp i vuxen ålder.
Oavsett om det handlar om mobilväxlar eller fasta telefonväxlar kan du vara 110% säker på att våra telefonväxlar är av absolut högsta kvalitet.
De växlar vi oftast säljer och installerar är Ericsson-LG, Panasonic, Mitel och WX3. De tre största i världen och en grym liten uppstickare från Sverige.
Även om det inte är fel att skryta ibland så är det inte det vi gör här, faktum är att ingen av oss byggt en telefonväxel i hela sitt liv.
För att skryta lite så är vi dock väldigt duktiga på att installera prylarna.
GPS & Fleet Management
Förutom telefonväxlar har vi ett Fleet Management system som gör att du betalar mindre för din fordonsflotta.
Faktum är att, om vi hade ett smart sätt att mäta all data före och efter implementation av systemet skulle vi kunna erbjuda våra kunder att betala oss 10% av den extra vinst & besparing som uppnås.
Ett otroligt spännande område som rör sig framåt i raketfart.
Övrigt
Vi håller på med en del annat också som t.ex. GSM Förstärkning, Passersystem och så klart tillbehör i form av headsets o dyl.

TellFleet Sverige
Lötängsgatan 1A
80301 Gävle
Växel: 026 222 0330
kontakt@tellfleet.se

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se