– På effect plus+ är mycket vi mycket glada över att få presentera System1 IT AB som nya medlemmar i affärsnätverket, säger verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand.

Om System1 IT AB:
– Jag heter Lasse Swedlund och lyssnar till arbetsnamnet "Kassa-Lasse". I snart 28 år har jag försett en stor del av Gästrikland, Hälsingland, samt en del av Dalarna och Uppland med kassaregister och kassasystem. Under åren har jag varit med om en fantastisk resa, tekniskt sett. Från att, 1988, sälja dyra kassaregister, med begränsad kunskap och ett smatter från skrivaren som gjorde det svårt att prata med kunderna, till dagens ljudlösa, kostnadseffektiva och snabba teknik.

Dessutom kan man med dagens teknik, t.ex koppla ihop kassasystemet/registret med en betalterminal, vilket gör den lilla kassan till ett kassasystem. Jag kan tillgodose de flesta behoven när det gäller kassautrustning, från litet kassaregister, till pc-baserat kassasystem, med integrerad betalterminal, eller om man så önska, en fristående betalterminal.

Om man önskar, kan jag också erbjuda uthyrning av både kassaregister och betalterminaler, över en dag eller en längre tid, allt efter kundens behov.

http://www.system1.se

Om affärsnätverket effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se