Har satsningen motsvarat dina förväntningar?
– Det har blivit så mycket bättre än vi trodde och hoppades på. Det är en fantastisk tillströmmning med härliga energifyllda människor på olika nivåer och i blandade åldrar. Att vi nu även blivit utnämnda till ett av Sveriges tolv bästa gym i Gymgrossistens omröstning är ju helt otroligt. Mycket jobb är det men vilket glädjerus och energirik kraft det bjuds på.

Hur många är det som tränar hos er nu?
– Vi har hela 1278 stycken medlemmar i dagsläget och det strömmar till nya hela tiden. Men vi har också 2000 kvadratmeter att fylla ut så det är inga problem med plats. Jag tror även att vår parkering och det centrala läget är ett stort plus.

Vad för typ av träning erbjuder ni?
– Det är allt från motion- och cirkelträning, tyngdlyftning, spinning, kettlebells, styrke- och rehabträning samt Zumba m.m.

Vilka åldrar är det på de som kommer och tränar?
– Ja det är faktiskt en helt otroligt åldersspridning. Vi har allt från knatteträning till pensionärer som är upp emot 90 år.

Måste man kunna träna eller har ni nybörjarträning?
– Vårt motto är att alla är välkomna och det tror jag har spridit sig väl. Här är individen värdefull, inte vad man kan eller presterar. Tillsammans tränar alla oavsett nivå och efter egen förmåga. Vårt ordspråk är de tre T:na = Tryggt trevligt och trivsamt.

Hinner du träna något själv nu för tiden?
– Nej, det är så pass mycket instruktioner dagligen samt att administrationen tar mycket tid. Man måste ju få lite fritid med sömn också, Haha!

Tack så mycket och fortsatt lycka till!

Om Fyshuset:
Gratis Stor Parkering på Södra Skeppsbron 28, Gävle.
Tar emot Actiway och friskvårdskuponger.
Träningsanläggningen är på närmare 2000 kvadratmeter och har över 100 redskap för kroppens alla muskler. Fria vikter, friskvård, motionsträning, rehab, tyngdlyftning och styrkelyft,fitness, cirkelträning, gruppträning, pass och personliga tränare.
Grenanpassad träning för lag och alla idrotter.
Tar emot företagsträning i grupper på beställning.
Hälsomottagning med läkare, sjukgymnast, kiropraktorer, hälsopedagog, massage, KBT psykoterapeut samt nageldesign.
Sportshop i anläggningen med kosttillskott redskap skor kläder och idrottspriser m.m.

För mer information se:
http://www.fyshuset.se
https://www.facebook.com/fyshusetgefle