Ett 20-tal personer från företagar och organisationer var intresserade av att förbättra sitt PR-arbete och få kunskaper om hur de kan publicera både Artiklar, Erbjudanden, Evenemang och Videos direkt på Gestrike Magasinet och Företagsbladets hemsidor liksom även effect+magasinet för de som är medlemmar i affärsnätverket effect plus+.

Utbildningen hölls av kommunikationsbyrån Precis Reklam och deltagarna fick även lära sig att länka sina budskap vidare till olika sociala medier och hemsidor. Utbildningen leddes av Joe Formgren, kommunikationsstrateg på Precis med många års erfarenhet av både PR-arbete och tidningsutgivning som delade med sig av sina kunskaper och praktiska tips.

– Det blir fler utbildningar under vårvintern, hälsade Joe. Intresset är mycket stort för den här typen av miniutbildningar och det ligger ju verkligen i tiden att på bästa sätt kunna kombinera effektiv annonsering med affärsdrivande kommunikation i sociala medier. Vi återkommer inom kort med fler datum för just den här utbildningen.

Röster från ett par av deltagarna:
– Superintressant om ämnet. Fast än att jag arbetar med det så tyckte det var bra med genomgång av termer och skillnaden på olika saker. Blev inspirerad att gå på fler kurser och seminarier.
Emelie Hildebrand, Cluster Market Manager, Future Position X

– Mycket bra att man fick lära sig hur enkelt det är med rätt verktyg. Och vad vi på företaget kan göra själva!
Peter Jansson, Tält & Fest


För mer information om Gestrike Medias IT-paket:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/gestrike-magasinets-it-paket

För mer information om Precis Reklam:
http://www.precisreklam.se