SSA-enheten uppdrag är att utveckla och öka samverkan mellan skolan och näringslivet, både det privata och det offentliga.
– Vi går med i effect+ för att knyta kontakter med arbetsplatser som vill samarbete med skolan och på det viset bidra till att unga människor får enklare att göra kloka val av studier och arbete. Näringslivets samverkan med skolan bidrar till att våra elever får ökad motivation till att fullfölja sina studier säger Enhetschefen Kalle Wahlström.

Nuvarande läsår ställer näringslivet i Gävle kommun upp med 3018 praoveckor. Behovet är 1860 praoveckor. Vi har alltså ett överskott av praoplatser på 1158 veckor - ett fantastiskt stöd från näringslivet!


Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se