Tack vare den nya fotbollsarenan Gavlevallen så har också intresset för GIF ökat markant, något som teamet som jobbar med sponsring märkt av. Eva von Schéele-Frid, Klubbdirektör jobbar tillsammans med Pernilla Olsson, Per ”Dallas” Dahlström, Marie Berggren och Adam Naenfeldt är ansvariga för kontakterna med klubbens samarbetspartners.
- Det har kommit in flera nya samarbetspartners tack vare intresset för den nya arenan, Per ”Dallas” Dahlström. Sen är det naturligtvis bättre förutsättningar på Gavlevallen eftersom alla platser är under tak!
Som samarbetspartner är man också delaktig i verksamheten, dels genom att man bjuds in till regelbundna träffar där man även kan mingla med andra företag och dels genom att man kan ordna olika företagsaktiviteter på arenan för kunder och personal.
- Om man som företagare vill förknippas med framgång baserat på effektivitet och långsiktig planering så är GIF ett självklart val, säger Eva von Schéele-Frid. Vi ser gärna att våra samarbetspartners engagerar sig genom att ordna aktiviteter i samband med matcher och andra sammankomster.
De tre första hemmamatcherna spelas på Strömvallen, Kalmar 8/4, Halmstad 18/4 och Göteborg 30/4, innan det är dags för Gavlevallen. Där kommer restaurangen att erbjuda matpaket i prisklass från cirka 150,- - 400,- kr. Om man inte har matchbiljett så tillkommer 350,- kr. De dyraste matpaketen inkluderar fönsterbord så att man kan se matchen därifrån!
Totalt rymmer Företagscenter cirka 1.000 platser.
Inför premiären mot GIF Sundsvall på Gavlevallen onsdag den 20 maj kl 19.05 är redan över 3.000 biljetter bokade varav drygt 600 på Företagscenter, där man redan kan boka enstaka biljetter! Enstaka biljetter på övriga platser släpps efter hemmapremiären mot Kalmar FF på Strömvallen onsdag 8/4 kl. 19.00.
Minsta sponsorpaketet kostar bara drygt 10.000 kr och innehåller två biljetter på Företagscenters läktare samt inbjudan till informationsträffar mm. Dessutom får Samarbetspartners erbjudande om landskampsresor och resor till bortamatcher mm.
Så det det bara att agera!