– Vi har på kort tid anställt fyra nya medarbetare, förstärker organisationen med ytterligare två inom kort och planerar fler nyanställningar under året säger Anders Åslund, VD i Smart Visitor System AB.

Arbetsformerna kommer successivt att utvecklas mot ett teambaserat arbetssätt med innovations- och lösningsfokus. Detta ställer krav på både större och kreativa lokaler med många mötesplatser. Tillsammans med hyresvärden FastPartner har företaget hittat en smart lösning som innebär en flytt till nya lokaler inom samma fastighet där de nuvarande lokalerna finns på Gustavsbro Företagspark i Gävle, till och med postadressen blir densamma.

– Lokalfrågan är en viktig del i företagets tillväxtstrategi och det känns bra att vi hittat en lösning som klarar våra behov de kommande 2-3 åren, men vi för redan diskussioner med hyresvärden om hur vi ska klara nästa steg i våra expansionsplaner, kommenterar Urban Sundin, styrelseordförande i Smart Visitor System AB.

Actor, Smart Visitor System AB, är ett Gävlebaserat IT-företag som levererar affärs- och verksamhetssystem till offentlig sektor och publika besöksanläggningar och evenemang i Sverige, Norge och Danmark.

För frågor och mer information kontakta
Anders Åslund
Vd/Managing Director
Telefon 026-65 69 01
http://www.actor.se