Det är samtidigt ett år sedan Dahlboms Bil började sälja Polaris och för att fira det erbjuder de en Polaris Rush Pro Limited Edition med 45 000 kronor i jubileumsrabatt, men bara under Skoterns Dag! 16 st maskiner finns i lager, först till kvarn...
Skoterns Dag pågår mellan kl 10-15 både lördag och söndag. Kolbullar kommer att serveras, vilket passar bra på en sådan tillställning!
Skoterklubben finns också på plats med råd och tips.
Det blir också musik på Skoterns Dag. Brolle, välkänd och erkänd artist, hörde av sig till Polaris och berättade att han hade skrivit en låt exklusivt för Polaris. Låten kommer att finnas på YouTube samt som musikvideo på en DVD-skiva, de 100 första får en sådan!
Låten kommer att spelas och gå varm hela landet runt hos Polaris auktoriserade återförsäljare under Skoterns dag, 25-26 oktober. Låten har fart, den är hård och den når nya höjder där andra stannar - precis som en Polaris i sitt rätta element - snö. Massor av snö!
Brolle: - Låten handlar om att tillsammans med en Polaris så kan du uppnå saker du bara kunde drömma om tidigare. Polaris bygger lättkörda skotrar som från första stund är en förlängning av dig själv. Ett bättre verktyg än en Polaris finns inte för att nå toppen på berget - Ride with me, baby!
Brolle är, förutom en utomordentlig musiker och sångare, en inbiten snöskoteråkare sedan barnsben. Precis som många andra finner han bästa tänkbara rekreation bakom styret på en Polaris i meterdjup pudersnö.
https://www.facebook.com/video.php?v=691739260921185&set=vb.319703144791467&type=2&theater
Mer info om Polaris: http://polarissverige.com/