– Vi har valt att fokusera på olika motions- och hälsoaktiviteter det här jubileumsåret, berättar grundaren Sten-Åke "Stenna" Holmström. Det har varit en fantastisk resa att vi har utvecklats så här bra och en oerhört stor betydelse för det är att vi har fått behålla vår lojala och mycket kunniga personal.

Medarbetarna har förutom fysiska aktiviteter som bl.a Stafettvasan genomfört lättsammare fritidsaktiviteter som gokart m.m. Sitab har idag 60 anställda med moderna och välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet. Sönerna Emil och Martin arbetar även de aktivt i bolaget och börjar ta över allt mer av "Stennas" sysslor.
– Vår målsättning är naturligtvis att vi skall fortsätta vara lika framgångsrika de kommande 25 åren också, säger Emil, platschef i Sandviken. Det gäller att vi håller rätt fokus samt får behålla och utvecklas tillsammans med vår duktiga personal.

– Att börja arbeta i företaget har varit naturligt sedan man var liten, förklarar Martin, verkstadsansvarig. Visst har det varit både arbetsamma men mycket roliga och framgångsrika år. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och fortsätta på den här linjen i alla fall 25 år till!

Sitabs huvudsakliga inriktningarna är:
Mekaniska konstruktioner och beräkningar.
Svets och mekaniska arbeten i stål, aluminium och rostfritt.
Tunn- och grovplåt samt ytbehandling som betning, blästring och målning.

För mer information se http://www.sitab.nu