Gästerna bjöds på både frukost och lunch och fick under förmiddagen träffa ett 15-tal leverantörer och ta del av deras nyheter genom ett antal uppskattade miniseminarier samt att man lottade ut flera fina priser. En nyhet för i år var att man presenterade en ny egen avdelning i form av ”Profil & Arbetskläder”.

– Verkligen kul att så många sätter av en halvdag för att lära sig mer om säkerhet, säger Anders Holmgren, en av delägarna på Låstjänst-Alarm i Gävle. Visst är det en hel del jobb och planering men självklart är det här en fin tradition som vi siktar på att fortsätta med.

– Fantastiskt med ert upplägg som gör mig intresserad av produkter som jag är i behov av - men knappt visste att det fanns, sade en kund till mig, berättar Erik Pettersson, också han delägare. Om flera känner att det här är väl investerad tid så är vi mycket nöjda. Vi vill också passa på att säga stort tack till alla kunder, leverantörer och vår fantastiska personal som tillsammans gjort denna dag möjlig.

De medverkande leverantörerna var:
Evva Salto mekaniska låssystem och passersystem
Aptus elektroniska låslösningar för bostäder
Copiax kamerasystem/övervakning
Flexaccess smart elektronisk öppning av dörrar/grindar, bokningspaneler
Add-Secure larmsändare med övervakning
iLoq det elektroniska låssystemet utan batterier
Kaba mekaniska låssystem och elektroniska lösningar, personhinder
Axema passersystem
Låstjänst Alarm underhåll och service
Nexus (Pas Card)passerkort/taggar med tryck bl.a.
Renz postboxar med digitala namntavlor
Abloy mekaniska & elektroniska låssystem
Blåkläder arbetskläder/skor
Albergo informationstavlor

För mer information kontakta
Anders Holmgren
026-621830
070-941 42 90
http://www.lastjanst-alarm.se
För en Tryggare Framtid!

Bildtext: Låstjänst-Alarms ägare fr.v. Erik Pettersson , Anders Holmgren och Anders Ekman.

Låstjänst Alarm AB är ett företag som har funnits sedan 1954 och har med tiden utvecklats till ett komplett säkerhetsföretag.
Företaget finns på tre orter: Gävle, Sandviken och Bollnäs och åtar sig alla sorter av säkerhetsentreprenader, från nyckeltillverkning till totala passagelösningar med lås och dörranläggningar. Företaget har 49 anställda med en bred yrkeskår som inkluderar bl.a snickare, målare, elektriker och svetsare.