– Varför går vi med i effect plus+? Nya möten med glada och roliga människor som ger en energikick i vardagen och att få ta del av andras äventyr i livet och höra dess berättelser. Det ger glädje och inspiration i tillvaron och är en av anledningarna. En annan aspekt är givetvis att utöka vårt affärsnätverket och ha roligt samtidigt, säger Per Åhman.

Rengöringsgruppen AB
- Ett lokalt serviceföretag med inriktning på rengöring i alla dess former. Vi servar stora som små företag, kommuner och privatpersoner. Alla är välkomna.
Städ av kontor, butiker och hemstädningar till asbest,pcb,ventilationsrengöringar och utredningar om fastighetsrelaterad ohälsa är bara några exempel på vad vi utför.

Våra verksamhetsgrenar består av Städtjänster- Saneringstjänster – Servicetjänster.
Gå gärna in på vår hemsida http://www.rengoringsgruppen.se för att ta del av hela vårt utbud.

Välkommen till oss.
Våran erfarenhet är lång och våra referenser är goda, så välkommen Du också , till oss som kund.

Per Åhman med personal

Rengöringsgruppen AB
Industrigatan 5
802 83 Gävle
Tel.026-51 11 25
E-post. Rengoringsgruppen@telia.com
http://www.rengoringsgruppen.se

Om affärsnätverket effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se