”Vad många hatare inte vet är att den negativa energin som dom sänder ut är lätt att omvandla till tändvätska istället”, säger Antonio D.

Antonio D gjorde succé på den svenska reggaescenen 2014 genom att som första svenska reggaeartist någonsin komma 1:a på P3 Osignat - Topp 10 med sin singel 'Solen Stiger Upp'. Hans efterföljande debut-EP 'Från Karlshamn till Kingston' som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe blev hyllad av media. Gaffa skrev i sin recension:

- ”Här kommer ännu ett tillskott till familjen med Kapten Röd, Svenska Akademien och Kalle Baah. Antonio D är även hemmahållande i Lide Najs och kompositör av en variant på Pantamera. Ord som talangfull och begåvad står skrivet i pannan på grabben. Att General Knas och Promoe gästar känns helt självklart.”

Antonio D blev även nominerad till GAFFA-priset och Manifestgalan och hans singlar har spelats på P4 och P3 Din Gata.

Nu arbetar Antonio D på sin nya EP 'Från Barnsben Till Gravsten' denna gång producerad av Kapten Röd och André Roots. Till våren turnerar Antonio D med General Knas och han kommer även vara en del av en stor sommarturné som blir officiell i mars.

En video till ”Allt E Cool” släpps den 31 mars och om videon säger Antonio D:

”Tänk er en klassisk amerikansk hiphop-video. Snygga bilar, feta motorcyklar, mycket cash och coola kläder. Sen tänker ni tvärtom” avslutar Antonio D och ler.

För mer information om Antonio D se http://www.antoniod.se/

PR kontakta Anette Ståhl anette@enmusamusic.com eller Anna Moore på anna@mooretobe.com