De arbetar båda två med hälsa för hela människan och för att få balans i livet och hjälper därigenom fler att må bättre i vardagen.

Ewa Röjestål jobbade tidigare som journalist. Det var ett spännande jobb som gav massor av adrenalinkickar, men i det långa loppet dränerade det henne på energi. Och för 20 år sedan vändes hela livet upp och ner vid en nära döden-upplevelse. Hon fick en annan syn på livet och hur vi människor lever i vardagen – vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. Hon gjorde en helomvändning i sin yrkeskarriär och sa upp mig från jobbet som journalist och utbildade sig inom komplementärmedicin och andlighet. Nu för tiden behåller hon sin egen energi och jobbar heltid med att erbjuda behandlingar som ger kraft och energi.

Annelie Boström fick sin första reumatiska sjukdom när hon var i 20-års åldern. Värken i kroppen tilltog allt eftersom och för sju år sedan, efter en livskris i familjen så gick hon ”in i väggen”. Sjukvården ansåg läget hopplöst, och att det vettigaste för henne skulle vara att finna sig i ett liv med smärta, fibromyalgi, extrem trötthet och utan möjlighet till ett fungerande yrkesliv. Men Annelie lyssnade inte på sjukvården – hon gick sin egen väg. Idag är hon tillbaka som företagare och lever nu ett smärtfritt och glädjerikt liv.

Mer om Annelie hittar du på
http://www.universellbalans.se

Mer om Ewa hittar du på
http://www.helhetspraktiken.se