– Vi är supernöjda med invigningen, berättar Mikael Andersson, ägare och fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Gävle. Runt 60 personer från banker och företag tittade in på mingel där de fick chansen att träffa våra fastighetsmäklare och känna på våra lokaler. Vi fick genomgående mycket positiva kommentarer på lokalen – fräscht, modernt, snyggt och genomtänkt var några av de ord vi fångade upp under kvällen.

Lokalen är en del av konceptet då Mäklarhuset erbjuder ett modernt och utvecklat mäkleri där varje del av processen är genomtänkt för att exponera bostaden på bästa sätt till så många intressenter som möjligt, vilket ger bäst betalt.

– Mäklarhuset är Sveriges fjärde största mäklarkedja med Sveriges nöjdaste kunder. Vi ser nu fram emot att etablera oss i Gävle med omnejd och är redan nu körklara och har flera försäljningsuppdrag i pipeline till hösten. Nu ser vi fram emot träffa fler kunder för kostnadsfria värderingar, planering av framtida bostadsbyten eller ett besök i våra lokaler, hälsar Mikael med kollegor.


Fakta: Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla bostäder i Göteborg med omnejd. 1998 utvecklades Mäklarhuset till en rikstäckande kedja av fristående lokala mäklarkontor och har idag 500 medarbetare på 130 kontor över hela Sverige. Mäklarhuset har legat i toppen av SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) mätningar över Sveriges mest nöjda kunder sedan mätningarna startade 2008. Moderbolaget ägs gemensamt av alla kontor och huvudkontoret ligger i Göteborg.

För mer information se http://www.maklarhuset.se/gavle/