– Vi tror att effect plus+ kan ge oss rätt verktyg och kontakter för att öka vår lokala försäljning och bli det självklara valet för människor i regionen som vill uppleva friheten utan glasögon och linser, säger Klinikansvarig Diana Brynte.

– Tänk att vakna på morgonen och se väckarklockan, utan att behöva ta på sig glasögonen, en känsla många av våra kunder beskriver som nästintill overklig. Att korrigera sitt synfel upplevs ofta som en befrielse. Oavsett om du är närsynt, översynt, har astigmatism eller är ålderssynt har vi behandlingsmetoder som gör att du kan slippa glasögon och linser. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400.000 ögonoperationer. Vi finns på över 50 orter i Norden så du har alltid nära till någon av våra kliniker. Välkommen till oss i Gävle!

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se