Det är en kraftfull låt som även den krävde en video för att förstärka sitt budskap.
Videon till ”Before I die” är gjord i Göteborg av 11Frames Productions med regissören Jose Pascual och hans medarbetare som också ligger bakom videor till band som Hammerfall, Crucified Barbara, Sister Sin m fl. Tillsammans med filmteamet och musikerna Nalle Pålsson (bas) Stefan Bergström (gitarr) Snowy Shaw (trummor) lyckades Martina skapa precis den glada energin som låten förmedlar.

Martinas videos har fått stor spridning. Videon till andra singeln "Seduce Your Mind” gjorde succé med över 59.000 visningar på youtube på mindre än 6 veckor.

Martinas album släpptes i höstas och har fått ett varmt mottagande i Sverige. Martina har varit verksam i branschen i många år och mest känd är hon för att under flera år varit körsångerska bakom bla Dr Alban och E-Type även om hjärtat alltid har funnits i rockmusiken. Det var även Martina som 1999 startade The Poodles med sin dåvarande pojkvän. Efter en tid av att nästan ha gett upp tanken på att släppa eget material öppnades tack vare en god vän till Martina möjligheten att spela in ett album på helt egna premisser.

Så Martina är tillbaka och här för att stanna, hennes energi går inte att stoppa. Hon är mer redo än någonsin att möta sin publik som väntat och de som precis fått upp ögonen för henne.

För mer info om Martina Edoff se http://www.martinaedoff.com
Label: MRM Production

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com