Redan före Melodifestivalens final i lördags var ”Heroes” en av de mest spelade låtarna på Spotify i Sverige. Även spelbolagens odds talade för att Måns Zelmerlöw skulle kamma hem segern i Melodifestivalen 2015. Det slutade med den största segern någonsin i svensk Melodifestivalhistoria.

Den 21 maj representerar Måns Sverige i Eurovision Song Contest i Wien med bidraget ”Heroes”, som vill rikta uppmärksamhet till samhällets riktiga hjältar – de som står upp mot mobbing och utanförskap. Därefter väntar både skivsläpp och en efterlängtad sommarturné. Den 10 juli möter Måns fansen i Furuvik för en spelning på parkens Stora Scen.

– Jag lever i det största lyckoruset någonsin nu efter finalen och är så otroligt taggad att få komma ut och träffa alla fans i sommar! Eurovision blir en magisk upplevelse och en häftig uppvärmning inför sommaren. Jag vill verkligen tillägna The Heroes Tour till alla älskade fans som röstat och hejat på mig under resan. De är mina hjältar!, säger Måns Zelmerlöw.

Konsertsommaren i Furuvik 2015

Stiftelsen – 23 maj
Magnus Uggla – 27 juni
Alice Cooper – 4 juli
Måns Zelmerlöw – 10 juli
Ola Salo – 18 juli
Carola – 8 augusti
Tomas Ledin – 22 augusti
Ytterligare bokningar släpps löpande under våren.

Furuviks säsongskort 2015
Furuviks säsongskort 2015 ger fri entré till samtliga konserter under säsongen och kan köpas i Furuviks webbshop: http://www.furuvik.se, på Gävle Turistbyrå samt ICA Maxi Gävle. Säsongskortet kostar 745 kr för vuxen och 545 kr för barn. Säsongskortet ger även fri entré till Gröna Lund med 60-talet konserter, Aquaria Vattenmuseum i Stockholm samt 30 % rabatt på entrén till Kolmården och Skara Sommarland.

För ytterligare information, kontakta: Nina Tano, Furuviks vd, tfn: 010-708 79 18.
För pressbilder: http://bilder.parksandresorts.com/furuvik


Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, badland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Sedan 2008 återfinns Nordens enda primatforskningsstation i parken. Furuvik är medlem i Svenska Djurparksföreningen samt den europeiska branschorganisationen EAZA. En av parkens viktigaste uppgifter är att sprida kunskap om djur och natur. 2014 hade Furuvik totalt ca 300 anställda under säsong och gästades Furuvik av ca 240 000 besökare.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.