Och mottagandet från Nalle, Joe och alla er jag träffade på kryssningen har hittills varit enastående. T.ex Marie på Elite och Anna på Proffice som hjälpte till att lösa mina parkeringsproblem. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla 22 oktober.

Nu är Mäklarhuset redo att köra igång i Gävle med omnejd. Vi har öppnat porten till vår spännande mäklarlokal i Centralpalatset vid Börsplan, invid Elite och Börshuset.

Onsdag 22 oktober har vi ett speciellt öppet hus för alla härliga medlemmar i effekt plus+. Välkommen att ta en titt på vår lokal och träffa våra mäklare på drop-in & mingel kl 17.30-19.00.
Ta gärna med nån kollega eller nån i familjen. Fint om du skickar ett mail till gavle@maklarhuset och berättar att du kommer – gärna innan 20/10.

Mäklarhuset har Sveriges nöjdaste kunder de senaste 6 åren och ett koncept med den allra modernaste marknadsföringen. Ring 026-280 5480 så bokar vi tid för en kostnadsfri värdering av din bostad och berättar samtidigt mer om varför vi har så nöjda kunder.

Och gilla oss på Facebook/Mäklarhuset Gävle så får du inom kort ta del av vårt hösterbjudande och de bostäder vi har till salu.

Med vänlig hälsning,
Mikael K. Andersson
VD/Fastighetsmäklare
Direkt: 0730 78 30 28, Mobil: 0709 60 60 53
mikael.k.andersson@maklarhuset.se
Mäklarhuset Gävle
Centralpalatset, Norra Centralgatan 4, 80311 Gävle
maklarhuset.se