– Vi bjöd in för att fira vår nyrustade kontor, där vi gått ifrån öppna kontorslandskap och istället byggt mindre kontorsrum och samtidigt skapat fler och större öppna mötesytor, berättar Stefan Åsbrink, vd på Brinc. 

Gästerna trivdes och minglade till skön musik spelad av kvällens DJ. Huvudattraktion var dock Love Melander, en av Sveriges bästa illusionister och deltagarna var milt sagt lyriska efter hans show och superlativerna haglade; ”Det bästa jag sett!, Nästan irriterande, hur gör karl? Fantastisk - vad skicklig han är”. Med ett leende på läpparna sa en av gästerna "Jag är fortfarande förbannad" för att han inte fattade hur Love gjorde. 

– 2015 ser bra ut för Brinc, berättar Stefan. Vi har några stora uppdrag i Stockholm under våren och några riktigt spännande utlandsuppdrag på gång.  Vi ska bl.a till Athen med 150 personer och i höst har vi en jubileumsresa för 130 personer till Berlin. Dessutom planerar vi för ett chefmöte i Amsterdam för 120 personer I november. 

Så sammanfattningsvis var detta ännu en trevlig och energifull After Work i Brincs kreativa vindsvåning på Alderholmen och ett lyckat avstamp för eventbyråns vidare resa. I mötet mellan människor uppstår alltid energi, positiv eller negativ. Brincs uppgift är att samla, förstärka och rikta energin mot det givna målet. Eller som de själva utrycker det: – Det är inte magi, det är energi!

För mer information kontakta:

Stefan Åsbrink
Brinc Relations AB
Första Magasingatan 3
803 10 Gävle
Tel: 070-665 32 50
Mail: stefan@brinc.se
Web: http://www.brinc.se


Bildtexter:
1. Sofia Edelbrock (Sandvik Coromant), Per Carlsson (S-group), Love Melander (Illusionist) & Kerstin Stensson (Brinc Relations AB)
2. Göran Nyström (Ovaco) & Staffan Thegel (Nordea)
3. Joakim Carlsson (Sibylla), Patrik Bogren (Wirklich), Stefan Nord, Lena Bogren (Länsförsäkringar), Kaiza Leim (Brinc Relations AB), Anders Nordstrand (Telenor)
4. Jenny Schedin (Brinc Relations AB) & Emelie Hildebrand (FPX)