Besökarna minglade, fikade och fick ta del av massor av julklappstips, förordererbjudanden, gåvokort samt fick lära sig mer om produktkommunikation genom profil och presentreklam. Därefter var det samling i Skybaren där Deltabs ägare Nils Axner informerade om deras arbete med CSR (Corporate Social Responsibility) vilket innebär ansvarstagande i samhället med hänsyn till sociala, etiska och miljömässiga aspekter.

Därefter bjöds gästerna på Gavlerinkens amerikanska buffé innan det var dags för hockeymatch mellan Brynäs och Skellefteå. Innan nedsläpp så berättade Brynäsrepresentanterna Kalle Norling och Janne Larsson om läget i laget inför matchen Ishockeyresultatet var emot Gävlepubliken just denna kväll men i övrigt var det en trevlig och lyckad eftermiddag där både arrangörer, gäster och de utställande leverantörerna verkade mycket nöjda.

Avseende CSR-arbetet betonades vikten av att samarbeta med företag som följer "Code of Conduct"
Det är en uppförandekod som innehåller ett antal kärnkonventioner om mänskliga rättigheter i arbetslivet, FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, samt barnkonventionen. och innehåller ofta dessa krav:
Rätten till fackföreningsfrihet
Förbud mot barnarbete och tvångsarbete
Förbud mot diskriminering
Försäkran om reglerad arbetstid
Riktiga anställningskontrakt
Krav på säker arbetsmiljö
Krav på korrekta löner

Se filmen från mässan på länken nedan:
http://www.foretagsbladet.se/videos/view/deltabs-profilmassa-pa-gavlerinken

För mer information se http://www.deltab.se