Som första småhustillverkare inför LB-Hus nu Smart-hem-lösning som standard – ”Smarta hem enligt LB-Hus”, vilket ger husköparen ett bekvämare, säkrare och smartare boende. Lösningen är framtagen i samarbete med svenska Compare-IT.
LB-Hus VD Stefan Holmberg och Lars Westling, marknadschef berättar:
– De senaste åren har vi satsat på att renodla vårt erbjudande – mest hus för pengarna – och stärka anknytningen till våra rötter, samtidigt som vi tar steget in i framtiden. Som ett led i detta letade vi efter en partner som kunde erbjuda en konsumentanpassad produkt för smart hem-lösningar. Och vi fastnade för Compare-IT som lyckats skapa ett banbrytande system som alla kan förstå eftersom det både är användarvänligt och säkert att integrera. Vi har faktiskt inte hittat någon annan aktör som tagit fram en smart-hem-lösning som fungerar som en standardisering. Att vara först ut att standardisera lösningen, i småhusbranschen, känns lika spännande som självklart för oss.
Compare-IT:s tekniska chef och medgrundare, Martin Strandqvist är också han glad och förväntansfull:
– Våra ledord är och har alltid varit ”säkra och intuitiva lösningar som man inte ska behöva vara specialist eller ens särskilt teknikintresserad för att kunna använda och ha glädje av”. Det har vi lyckats med och samarbetet med LB-Hus känns jättekul. Eftersom det är ett etablerat varumärke som syns i många kanaler, för samarbetet Compare-IT längre fram och sätter smart hem-lösningar på kartan på ett tydligare sätt. 2017 var året då LB-Hus, med hjälp av oss, såg till att svenska småhus blev smarta som standard. Det är stort!
Jan Stark är säljare av LB-hus i Gävleborgs Län och har lång erfarenhet av småhusmarknaden:
- För mig som säljare känns det väldigt tryggt att veta att vi finns med under hela byggtiden, från fabrik till nyckelfärdigt hem för köparen.

Frågor, kontakta Lars Westling
0707-29 54 40 • lars.westling@svenskhusproduktion.se
Läs mer om Smarta hem enligt LB-Hus på lbhus.se/smartahem.