Julen i Gävle

1/12, 2017 kl. 20:03

När vi vandrar på Drottninggatan upp mot Stortorget så möts vi inte bara av den mysiga julbelysningen och julmusiken, vi möts också av vår stadskärnas mångsida utbud.

Under december månad är det julstämning i hela City varje dag och uppe på Slottstorget har vi lyckan att kunna njuta av allas vår Gävlebocken. Helgerna kanske vigs åt julshopping, kanske i kombination av att andas in julen i city. Under lördagarna den 9/12 och 16/12 kan man på Stortorget träffa tomten, åka tomtetåg eller mysa runt med ett kanderat äpple. Att gå en sväng på butikerna för att handla de sista julklappar under en söndag och avsluta med en take away-fika från något av citys fik uppe vid Gävlebocken kan bli ett minne för de mindre att minnas länge.

- Citys oslagbara utbud kombinerat med de upplevelser vi fyller city med hoppas vi gör stadskärnan till en shoppingdestination Gävlebor och besökare vill besöka återkommande under hela december månad. Och skulle du ändå inte hitta klappen du sökte eller vill göra det enkelt för dig så kan du alltid ge bort Gävle Citys Presentkort. En klapp som i slutändan också gynnar företagen i city, säger Daniel Swärd centrumutvecklare på Gävle Citysamverkan

Apropå att gynna city. När vi väljer city så gör vi goda gärningar så här i juletider, inte bara för butikerna vi handlar hos i stunden utan i det långa loppet gynnar det även dig din familj och dina kompisar genom arbetsmöjligheter, en levande stadskärna och utvecklingen av vår stad. Att julshoppa i city idag är därför även bra för dina julshoppingsrundor kommande vintrar.

Gävle Citysamverkan

Gävle Citysamverkan

Medlem sedan 2013-11-29

Gävle Citysamverkan jobbar tillsammans med butiker, restauranger, fastighetsägare och Gävle kommun för ett levande och vackert Gävle City.

Vad vill du läsa?

Publicera

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng