Det bjöds på bubbel och delikat tilltugg från Gävligt Gott när Petter Lundgren från Clockwork och Nina Barzey från Bsmart Legal Juristbyrå hälsade alla gäster välkomna.
– För att ha ett lysande företagsklimat behöver vi först jobba på att förbättra vår attityd till vår egen region och de möjligheter som redan finns, menade Nina. Sedan behöver vi locka fler företag till vår region genom att framhäva de fördelar som finns att etablera sig här både företagsmässigt och för inflyttande familjer. Kan vi exempelvis också knyta fler band med internationella företag och organisationer så vidgar vi utvecklingsmöjligheterna. Något att hålla ögonen på är även arbetet med att utveckla Gävle hamn.

Flera personer berättade sedan under kvällen om allt det vi har att vara stolta över här i vår region. Per-Olof Hansérs, VD, Mellansvenska Handelskammaren, Hans Astorin, VD, Almi och Tove Elvelid, Förvaltningschef, Gävle Kommun berättade var och en om sin syn på alla de fina varumärken och möjligheter vi har här i regionen.

Lotta Pettersson, Regionchef på Svenskt Näringsliv förmedlade via storbild sin syn och framhöll företagens värde och värdet av att vårda alla dem som vi redan har.

För mer information se:
http://clockworkpersonal.se
http://bsmartlegal.com

Fotnot: Efter två dagars intensivutbildning i videofilming och redigering genomförde jag även en kortare filminspelning utan stativ och extern mikrofon. Notera att belysningen slutade fungera efter 20 minuter. Resultatet ser ni här:
https://www.youtube.com/watch?v=nWeev41Nnpc