- Vi gör en stor satsning inför fotbolls-EM i Frankrike med specialversioner av våra uppskattade modeller Hyundai i10, i20 och i30, säger Roland Bägén, Marknadschef på Hyundai. Med en mängd extrautrustning har vi skapat modellerna ”GO!” som lanseras den 23 april över hela Sverige.
Med stilrena blå och vita inredningsdetaljer, unika aluminiumfälgar och mörktonade rutor skiljer sig GO! kampanjbilar visuellt från standardmodellerna. För en mer personlig touch kommer specialversionerna dessutom med invändiga designdetaljer som skapar en exklusiv interiör. Ett självklart val för kunder som söker en bil som utstrålar individualitet.
i10 GO!
Kommer med mörktonade bakrutor och en unik interiör där bland annat säten, den eluppvärmda ratten och växelspaksdamasken klätts med blå-vita kontrastsömmar.
Motoralternativet är den pigga, trecylindriga 1.0-motorn.
i20 GO!
Aluminiumfälgar i ny design, uppgraderade strålkastare och mörktonade bakrutor ger i20 GO! ett sportigt uttryck. Invändigt syns även här stilrena blå och vita detaljer i den exklusivt svarta inredningen. I den långa utrustningslistan finns bland annat navigationssystem och backkamera.
i30 GO!
Både 5-dörrars och kombi har en modern exteriör med LED-ljus både fram och bak, premiumgrill och lättmetallfälgar. Interiören är hämtad från i30 Turbo och kompletterad med de blå-vita kontrastdetaljerna som är utmärkande för GO!.
Motoralternativet är en 1.6 liters GDI-motor där man kan välja antingen manuell växellåda eller automatisk, 7-växlad dubbelkopplingslåda.
För fullständig prislista och mer teknisk information om GO! Kampanjbilarna: http://www.hyundai.se/go-edition.
Bilvaruhuset Dahlboms Bil säljer Hyundai i Gävle. – Det är många som uppskattar tillfället till lite extra flärd när de ska välja ny bil, säger Christer Dahlbom, vd på Dahlboms Bil. Det handlar också om väldigt prisvärda bilar, som ger ägarna mer för pengarna!

Hyundai Bilar AB, http://www.hyundai.se, bildades 1990. I Sverige har Hyundai idag 88 försäljningsställen och 110 serviceverkstäder landet runt.
Hyundai Motor Company startade sin verksamhet 1967 och är nu Koreas ledande biltillverkare med försäljning i 193 länder via 6 000 återförsäljare. 2015 såldes 4,96 miljoner Hyundaibilar världen över och Hyundai Motor Company är världens femte största biltillverkare. Hyundai har idag 12 bilfabriker; tre i Korea, tre i Kina, Indien, Turkiet, USA, Tjeckien, Ryssland och Brasilien.
Se även http://www.hyundai.se
Följ oss på http://www.facebook.com/hyundaisverige