Du som läser detta kanske känner till att jag driver ett par verksamheter till, med inriktning på marknadskommunikation, där syftet är att hjälpa våra kunder att göra flera och bättre affärer samt att nå ut med sina budskap.
Det är kommunikationsbyrån Precis Reklam, affärsnätverket effect plus+ samt våra lokaler i Templet - den kreativa mötesplatsen.

Min passion är som ni förstår kommunikation och det som snurrar i mitt huvud en stor del av dygnet är just hur både mindre och större verksamheter skall kunna nå ut i dagens kommunikationsbrus.

Mina och våra mest framgångsrika kunder är de som förstått värdet av en bra marknadsmix. Att kombinera smart annonsering, ja, där är Gestrike Magasinet och Företagsbladet definitivt mycket bra alternativ, är att även arbeta med PR och se till att ha en fungerande hemsida och kanske även en e-handelslösning kopplat till sina sociala medier.

Är ni intresserad av att utveckla ert strategiska arbete med reklam och marknadsföring så bjuder jag på en fika i Templet. Där visar jag gärna ett par goda exempel och bjuder på några tips och råd på hur ni skall synkronisera era marknadsaktiviteter.

Tveka inte att kontakta mig om du tycker det här är intressant och vill veta mer.

Joe Formgren
- din vän i kommunikationsbruset!
070-679 79 00

PS. Vill ni medverka i Påsknumret av Gestrike Magasinet som utkommer den 20 mars så är manusstopp nu på fredag och ert material behövs senast i början av nästa vecka. Kontakta mig eller just er Gestrike media-kontakt för mer information om detta.