– Vi är så klart mycket glada över att kunna presentera en verksamhet som Hits For You som nya medlemmar i affärsnätverket effect plus+, säger verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand, affärsnätverket effect plus+. Det här visar ju verkligen på bredden och nyttan för alla typer av verksamheter att arbeta aktivt tillsammans i den här formen av nätverk.

Showinformation
Välkommen att boka eller abonnera den professionella och välrutinerade showgruppen Hits For You till en fartfylld helkväll som passar alla! Med sång, dans och komik tar dem med dig på en resa genom olika tidsepoker och musikgenres. Kvällen bjuder på massor av hits med allt ifrån jazz & svenska klassiker till pop, rock & schlager. Har ni kick-off, företagsfest eller något att fira eller någon du vill uppvakta så är detta den ultimata helhetslösningen!
Jenny Holmgren
Jenny växte upp i en musikerfamilj på Lidingö och är nu bosatt söder om Stockholm. Från sex års ålder och tretton år framåt var konståkning det stora intresset. Jenny hittade sin passion för sång då hon som 22-åring jobbade som kock i Paris, hon flyttade hem och utbildade sig till musikalartist på Balettakademien i Göteborg. På musikalscenen har man bland annat kunnat se Jenny som Polly i ”Crazy for you” på Wermland Opera, Wednesday i ”Familjen Addams” på Östgötateatern och som Violet, den ena halvan av ett siamesiskt tvillingpar i ”Side Show”. Efter ett år som showartist till sjöss är hon nu redo att ta sig an Gästrikepubliken. Som barn tillbringade Jenny många somrar med familjen hos farfar Åke på Brynäs och var, enligt henne själv, en hejare på minigolf.
Henrik Sundström
Henrik, eller Henke som han kallas är född och uppvuxen i Sandviken men bor numera i Vasastan i Stockholm. Han är utbildad rörmokare och har i fem år jobbat på Sandvik AB. Henkes karriär började vid 10 års ålder då han började spela trummor och spontansjöng tillsammans med sina musikaliska föräldrar både i kyrkan och i gillestugan i södra Björksätra. Han har jobbat som entertainer en säsong för Fritidsresor på Lanzarote, fem år som artist på Oakley’s Showrestaurang i Göteborg samt ett år på Wallmans Golden Hits i Stockholm. Henke är förutom sångare och artist även showproducent, imitatör, komiker, speaker och snickare. Henke är även en hejare på golf och vid 11 års ålder vann han sin första golftävling på Högbo GK.
Maria Doverud
Maria växte upp i Örebro där hon redan på dagis sjöng för jämnan och i tonåren drömde om att bli rockstjärna med bandet Scary Mary.Efter gymnasiet blev det ett år på Musikteaterskolan i Bjärnum och sen tre år på Balettakademien i Göteborg för att utbilda sig till musikalartist. I Göteborg blev hon sen kvar och jobbade som artist på Cabaret Lorensberg och Oakley’s Showrestaurang. Hon har även medverkat i bland annat musikalen ”I love you, you’re perfect, now change!” på Växjö teater och spelat Daisy, den andra halvan av det siamesiska tvillingparet i musikalen ”Side Show” på Sverigeturné.Maria har under två år studerat kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi på högskolan i Skövde. Hon är totalt ointresserad av bollsporter, i synnerhet golf…

Ljudtekniker
Peter Ericson / Johan Lund Andersson / Andreas Osslund
Kreativt Team
Producent: Henrik Sundström
Koreograf: Maria Doverud
Musikbakgrunder / Foto: Peter Ericson
Ljusdesign / Körarrangemang: Johan Lund Andersson
Ljuddesign: Andreas Osslund
Kostym: Thomas Malmros / Showstore AB

För mer information se:
http://www.hitsforyou.se
https://www.facebook.com/pages/Hits-For-You/639791229391333

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se