Vi har redan tidigare anlitat båda företagen och varit nöjda, därför blir steget in i framtiden med ett större och djupare samarbete ganska självklart säger Eva von Schéele-Frid, Gefle IF Fotboll.

Gefle IF bildades 1882 och är en av Sveriges äldsta föreningar. Vi gör i år vårt tionde år utan avbrott i Allsvenskan. Gefle IF står inför en spännande era och en ny fotbollsarena kommer stå klar och invigas under våren 2015.

Föreningen har en växande ungdomsverksamhet med över 900 aktiva barn och ungdomar. Förutom den sportsliga verksamheten arbetar Gefle med projekt som t.ex. en egen medlemsgård och sommarprojekt för barn som som av olika skäl inte kommer iväg på roliga aktiviter.

Nöjda med Umbro
– Vårt tidigare samarbete med Umbro och Intersport har fungerat bra och därför ser vi fram emot vad vi i framtiden gemensamt kan skapa för såväl vår elit- som för vår ungdomsverksamhet fortsätter Eva von Schéele-Frid.

Totalleverantör av sportmaterial
Patrik Danielsson, Brand Manager på Umbro:
– Gefle IF är en toppklubb i svensk fotboll som även har en mycket stor väl fungerande ungdomsverksamhet och värderingar som vi ställer oss bakom. Vårt redan tidigare goda samarbete gör oss säkra på att vi kan ställa upp på de krav som Gefle IF har.

Avtalet innefattar allt officiellt sportmaterial och har ett värde på flera miljoner. Det ser vi med tillförsikt fram emot.

Anders Rinnström, teamsäljare Intersport:
– Vi på Intersport är glada att fortsätta samarbetet Gefle IF Fotboll och med Umbro.

Vi vill givetvis vara med och stötta Gefle IF, ett lag med stor bredd, med många aktiva ungdomar och med herrlaget i Allsvenskan. Det är imponerande att en klubb i Gefle IFs storlek kan leverera som det gör år ut och in. Vi är även nöjda med att det blir ett fortsatt samarbete med Umbro, en trygg och stabil leverantör som kan fotboll.