FörsäljningsPartner är ett nystartat företag här i Gävle som drivs av Marie Berggren. Marie har lång erfarenhet inom försäljning, event och projektledning. Hon har arbetat med den lokala marknaden, rikstäckande och även i Norge.
Företagets koncept är dels att arbeta externt med försäljning t.ex vid säljtoppar och event. Företagen som anlitar behöver då inte anställa utan Marie jobbar baserat på provision, dvs man betalar efter prestation.
FörsäljningsPartner kommer också att kunna ta andra uppdrag såsom projektledning och säljcoachning. Efter ett möte så skräddarsyr man uppdragen efter behov.

Genom ett medlemskap i effect plus+ så får jag på ett enkelt och effektfullt sätt kontakt med den lokala marknaden, vilket jag tycker är mycket spännande.
Jag har alltid trott på att nätverkande är en mycket viktig del i ett marknadsarbete så jag ser fram emot att få knyta nya kontakter och visa mitt brinnande intresse för försäljning och projektledning.
Möjligheten att få träffa professionella företagare som har erfarenhet av att driva eget inspirerar och utvecklar mig också. Kan man sedan får vara med på många trevliga aktiviteter så är förstås ett extra plus säger Marie Berggren.

Marie Berggren
FörsäljningsPartner

+46 73 970 95 06
http://www.forsaljningspartner.se

Information om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se