– Ett imponerande närverk, chans att träffa nya kunder och kolleger, trevliga träffar, personligt bemötande – vad mer kan man begära? Det här verkar spännande tycker vi hos Företagshälsan i Gävle, säger vd Rune Nyberg.

Företagshälsan i Gävle AB är ett icke vinstdrivande aktiebolag som ägs av Föreningen Företagshälsan i Gävle. Vi utvecklar arbetsmiljön för våra 125 medlemsföretag i och omkring Gävle. Föreningen startades 1972 av företag i Gävle som ville arbeta för en god arbetsmiljö. Medlemmarna utser en styrelse som också utgör styrelse för aktiebolaget.

Företagshälsan ger stöd och service som positivt påverkar medlemsföretagens arbetsmiljö och minskar sjukfrånvaron enligt konceptet:
• Främjande insatser
– för att hålla det friska friskt.
• Förebyggande insatser
– för att undvika skador och sjukdomar.
• Efterhjälpande/Rehabiliterande insatser
– det vill säga när skadan redan är skedd.

Medlemmar har det bättre
Vi vill att du som medlemsföretag ska ha det bättre. Därför erbjuder vi dig tre nivåer på våra tjänstepaket. Utifrån nivån som ditt företag väljer arbetar företagssköterskor, företagsläkare, ergonom, psykolog och arbetsmiljöingenjör tillsammans med dig.

Tio medarbetare med kompletterande profession inom arbetsmiljö servar dig med förebyggande hälsovård. Det ger ditt företag full kompetens inom arbetsmiljö och vår breda erfarenhet ger bra förutsättningar för att skapa en god arbetsmiljö för alla dina medarbetare.

Som kund hos Företagshälsan har du valt att vara medlem och det är vi stolta över. Att ditt företag är nära knutet till oss är en grund för proaktiv företagshälsovård.

Samarbetet känns helt rätt för våra engagerade medarbetare som lägger allt sitt engagemang på att du ska ha god arbetsmiljö och friska medarbetare. Som kund vill vi att du har det bättre och vårt uppdrag är att hjälpa dig att skapa en god och säker arbetsplats för dina medarbetare.

Läs mer på http://www.foretagshalsangavle.se