Redan efter tre minuter gjordes Johan Bertilsson det första målet någonsin på arenan och den festliga premiärkvällen var sedan ett faktum.
Nu var det inte alls bara spel mot ett mål utan Sundsvall hade mycket av både spel och målchanser. Efter att Dioh Williams nickat in 2-0 i början av andra halvlek så kändes det som att kvällen var räddad. Trots ett mål för Sundsvall kunde sedan Johan Oremo göra sitt sjätte mål för säsongen och fastställa slutresultatet till 3-1.

Stämningen var hög i publiken genom hela matchen och de sista minuterna var det stående ovationer från publiken.
En härlig fotbollskväll och historisk idrottshändelse för regionen. Man kommer att tala om den magiska invigningsmatchen av Gavlevallen många år framöver.
Själv hopas jag på många lika trevliga aftnar redan den här säsongen.