Tidigare har hon arbetat som grafisk producent på Hi-media i Ljusdal, där hon främst producerat banners åt Blocket.se samt även en hel del intern marknadsföring. Innan det har hon jobbat som annonsproducent på GävleTidningar.
– Det kommer bli jätteroligt att jobba på Precis, säger Emma. Jag ser verkligen fram emot att hugga tag i nya utmaningar och hoppas på att få utvecklas mycket inom kommunikationsbranschen.

I bagaget har Emma en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation med inriktning förpackningsdesign från Mittuniversitetet i Sundsvall.

Emma är 27 år och kommer ursprungligen från Hudiksvall, men har bott i Gävle sedan 2010 med sin sambo och sina två perserkatter. På fritiden ägnar hon mycket tid åt sina katter och har även ett stort intresse för svunna tider och vintagekläder. Emma är även en hejare på illustrationer så hon hoppas att hon kommer få använda sina kunskaper i sitt framtida arbete hos oss på Precis. Hon har ett stort intresse för färg och form och beskriver sig själv som en väldigt kreativ person.