En stor del i det goda deltagandet var att även Företagarna i Gävle och MIX, Marknadsföreningen i Gävleborgs förtjänst som även de bjudit in sina medlemmar. Det här var nämligen upptakten till ett uttalat samarbete där de tre verksamheterna skall samverka för att skapa nya gemensamma mötesplatser och använda varandras resurser och kompetenser i strävan att ta regionen uppåt och framåt.
– Sätt er inte bredvid någon ni känner utan knyt nya kontakter, deklarerade Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig för effect plus+ innan det var dags att sätta sig till bords. Äntligen ett samarbete mellan olika nätverk där folk träffas, diskuterar och lär känna varandra. Jag trivs verkligen och det verkar som alla andra gör det också. Tillsammans skall vi uppåt och framåt.

Mängder av erfarenheter utbyttes mellan borden och ett flertal visitkort bytte ägare. Nästa gemensamma pubkväll är den 19 februari då Företagarna i Gävle är värdar och ordförande Leena Bergander hade stor förhoppning om att det skulle bli lika trevligt.
– Inom affärsnätverket MIX jobbar ju vi mycket med mingel och att skapa möjligheter för våra medlemmar att knyta nya kontakter och vi ser mycket positivt på detta samarbete, berättade vice ordförande Annika Wiberg. Möjligheterna till fler affärer ökar vilket medför ett starkare näringsliv, ökad sysselsättning och bättre förutsättningar för vår region. Vi på MIX kommer att anordna pubkväll i mars så där återkommer vi med datum och plats.

effect plus+ nästa stora event är effect+dagen på Konserthuset måndagen den 3 mars med temat "Ungdom och Framtid".

Läs hela artikeln i februarinumret av Företagsbladet, utkommer den 11 februari.
http://www.foretagsbladet.se